Τοποθεσία

Τοποθεσία

Στάση Αστικού Λεωφορίου: 50 m

Στάση Υπεραστικού Λεωφορίου: 50 m

Πόλη Κέρκυρας: 7.5 km

Αεροδρόμιο: 6.5 km

Λιμάνι: 8.5 km

Ποντικονήσι: 300 m

Αχίλλειον: 3 km

Μον Ρεπό Παλαιόπολη: 3 km

Κανόνι: 400 m

Γαστούρι: 3 km

Μπενίτσες: 4 km

Παραλία: 80 m

Μουσείο Θαλάσσης: 4 km

Aqualand: 11 km

 

Πέραμα Γαστουρίου Κέρκυρας

Το Hotel Perama βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο Πέραμα στα περίχωρα της πόλης της Κέρκυρας, 7,5 χιλιόμετρα νότια, μόλις 6,5 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας και 8,5 χιλιόμετρα από το Λιμάνι της Κέρκυρας, καθιστώντας το ιδανικό για ταξιδιώτες και τουρίστες που δεν επιθυμούν να οδηγήσουν μεγάλες αποστάσεις και προτιμούν να διαμένουν κοντά στο αεροδρόμιο και το λιμάνι και κοντά στην πόλη της Κέρκυρας, καθώς και τους τουρίστες που θέλουν να απολαύσουν τη φύση και τη θάλασσα.

Το Πέραμα είναι το πρώτο θέρετρο στον παράκτιο δρόμο που οδηγεί στα νότια του νησιού και είναι μέρος του Γαστουρίου, ενός πολύ παραδοσιακού χωριού της Κέρκυρας, όπου μπορείτε να συναντήσετε την τοπική αρχιτεκτονική και τον πολιτισμό και να έρθετε σε επαφή με τους ντόπιους και να ακούσετε Κορφιάτικες ιστορίες και παραμύθια. Το Πέραμα είναι γνωστό για τις απόψεις του για το φημισμένο Ποντικονήσι, ένα από τα πιο φωτογραφισμένα σημεία της Κέρκυρας, μόλις 300 μέτρα μακριά. Η θάλασσα απέχει μόλις 80μ. και είναι προσβάσιμη μέσω ιδιωτικού μονοπατιού, οδηγώντας απευθείας σε μια μικρή παραδεισένια παραλία με κρυστάλλινα νερά.

Επιπρόσθετα, η κεντρική θέση του Περάματος βοηθά στην εξερεύνηση όλων των λοιπών περιοχών της Κέρκυρας. Για όσους αγαπούν τα πάρκα ψυχαγωγίας, η Aqualand, το δημοφιλές θαλάσσιο πάρκο, βρίσκεται κοντά, περίπου 11χλμ. μακριά. Πολύ κοντά βρίσκονται και πολλά ιστορικά αξιοθέατα όπως το περίφημο Αχίλλειο, το οποίο βρίσκεται στο κεντρικό χωριό του Γαστουρίου και η αρχαία Παλαιόπολη του Μον Ρεπό που βρίσκεται κοντά στο Κανόνι (ένα δημοφιλές σημείο για την εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα σε απόσταση 400 μ.), . Στα νότια, μόλις 4χλμ. μπορείτε να βρείτε τις Μπενίτσες, ένα γραφικό παραδοσιακό ψαροχώρι, όπου μπορείτε να επισκεφτείτε το ιδιαίτερο Μουσείο Θαλάσσης της Κέρκυρας. Όλα τα παραπάνω μπορούν να συνδυαστούν με μια ωραία βόλτα (10-45 λεπτά σε κοντινή απόσταση), όπου μπορείτε να εξερευνήσετε ωραία μονοπάτια, να θαυμάσετε τη φύση και να ανακαλύψετε ενδεχομένως κρυμμένες θαλάσσιες σπηλιές, καθώς και ένα γαλλικό στρατιωτικό νεκροταφείο, ελληνικά και ρωμαϊκά αρχαία μνημεία και αγγλικά μνημεία.

Αστικό Λεωφορείο

Αστικό Λεωφορείο

Η στάση του αστικού λεωφορείου απέχει μόλις 50 μ.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το χρονοδιάγραμμα για όλες τις διαδρομές

 

 

 

Υπεραστικό Λεωφορείο

Υπεραστικό Λεωφορείο

Η στάση του υπεραστικού λεωφορείου απέχει μόλις 50 μ.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το χρονοδιάγραμμα για όλες τις διαδρομές

 

 

 

Ραδιοταξί Κέρκυρας

Ραδιοταξί Κέρκυρας

Ραδιοταξί μπορεί να κληθεί από την Ρεσεψιόν του Ξενοδοχείου οποιαδήποτε στιγμή

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 26610 33811

 

 

 

Αξιοθέατα σε κοντινή απόσταση

Διεύθυνση

Εθν. Οδός Λευκίμμης, 49084, Πέραμα, Κέρκυρα, Ελλάδα

Τηλ.

(+30) 26610 33167

Φαξ

(+30) 26610 40880

Email

hotelperama@gmail.com